Wednesday, July 1, 2009

Hari Terakhir D'Kantor plg sempoi di dunia!

After 2.7 years (Nov08- June09) working in Intermec, finally saya pergi juga dari tempat yang banyak mengajar saya dari 0 to hero ahaks...Jumaat lalu saya diraikan oleh rakan sekerja yang sangat baik yang pernah saya temui, yeee kami berpesta di CHILLIS...maka punah la segala diet yang saya usahakan..muahahhaa..gambar mkn mmg x de ambik punye..

Sebelum saya pulang petang itu saya sempat menoleh ke meja kerja saya..KOSONG..sekosong emosi saya petang itu..Shannon org paling sedih bile PA die ni nak balik on last day..lalu selepas saya melangkah keluar dari pejabat..simfoni lagu sedih pun berkumandang dalam hati..x tahan nak nanges saya buat panggilan kecemasan tapi bukan pada 999 pada orang lain laaa..huhuhuhu..

Owh setiap kenangan disitu akan kemas tersimpan dalam memori saya..

Dan hari ni...bermulalah cabaran baruuuu...weehuuu..



5 comments:

Ainul Nadiah Shamsir said...

dah keje kt tempat baru ke...?

ariza said...

Cik Yus wish u all the best kat tempat keje baru ye..
Jgn sedih2 sgt..semoga tempat baru memberikan keceriaan & kebahagian baru..:)

Cutie Pie Lulabi said...

ned: yup yup
cik yus: tq cik yus..

haifaarah said...

sedih lak aku bca rintihan hati ko nie. ayt last yg berbunyi 'Owh setiap kenangan disitu akan kemas tersimpan dalam memori saya'..tu cam penah bca dlm novel..hahah.

alaa..relax laa. jnji gaji lgi masyukk..kan kan..tht time jgn lupa kwnmu ini..hehe.

DI SINI BERMULA...LAHIRNYA 1 BINTANG...IAITU CUTIE PIE LULABI..HEHE

Farah and Fazli said...

woit tarikh tu salah la... bukan ke nov 06 masa atin balik thn 2006 kita pi interview?