Wednesday, February 2, 2011

Buku Biodata..

Halooo!
Bapak lama tak berblog, tangan dah lama nak menulis! hari ni nak menulis.
Hari ni kita cerita tentang citer dulu-dulu. takde la zaman patriot dule. Let's back to school bebeh! :-)

Suddenly teringat pasal buku biodata! giler cool kan! bile ada org bagi buku biodata suh kite buat biodata kita rasa cam honour giler kan!rasa cam "terasa diriku begitu berharga" laaa..(aku je kot rasa macam tu..heh!). I've tried to find kot-kot ada buku biodata time sekolah bawah katil tapi takde la plak..mana tah hilang.sigh! try to google jumpe a few..ohhhh..now lets picture do the talking:


Mukadimah kene gempak! ayat-ayat power macam



WELCOME TO MY CORNER

ITS ALL ABOUT ME




and macam-macam lagi mesti ade! and instead of letak gambar sendiri, best lagi letak gambar artis..SPICE GIRL mmg tgh hot la masa zaman sekolah rendah dulu! artis kene international baru page HOWT! Tapi ada gak yang letak gambar artis local cam ahahahhahahahahha..(gelak dulu sebelum taip)NEW BOYZ that time TOMOK nye muke sepah dalam buku biodata kalau tak gitaris die SYUK..eh camne aku tau ni? ada kah aku salah sorang peminat diaorang? ohhh tidakkk hahahahah..




ada lagi satu grup BOBOY kot!! hahahhaahha(gelak ketuk-ketuk meja jap)hahahha...tapi tu sumpah aku tak tau sape group band tu!tapi...(kuar topik jap) ada kawan aku gi karaoke ngan die lagu kumpulan BOBOY ni sure dlm song list die! x bleh blah..hahhahaa feeling pulak tu! As for me at that time aku akan letak gambar kumpulan 911 la..Backstreet Boys laa tapi paling aku puja that time Putera William! ceh!











Ape yang kene ada dalam buku Biodata? sure la details korang..dah terlanjur tulis citer buku biodata, saya pun nak lah selitkan biodata saya time sekolah dulu2..kekeke




Nama : CutiePieLulabi (nama penuh la..skang letak nama pena sudah...bileaku ada nama pena ni hah!)


D.O.B : 12 Mac 1986 (igt tau!)


Tempat lahir: Atas Katil Hospital Pusat Rawatan Islam, Key Ell (haha..x leh blah)


Cita-Cita : Ahli Kaji Bumi (hah tu la cite-cite saya time sekolah, jauh menyimpang weyh!)


Makanan Kegemaran: Nasi goreng Pataya, Chicken Chop, dan semua yg halal (ni mmg ayat nostalgia)


Minuman kegemaran : Fresh orange (air standard)


Kenangan Manis : Dapat bercuti ke Genting Highlands ( kekekek)


Kenangan Pahit : Kene denda sebab datang lambat ke sekolah (ni mmg pahit la sgt kalah peria!)


Moto Hidup: Jangan sesekali kesali ape yang berlaku ( giler la nye ayat)








5 comments:

noordiniologi_0758 said...

bende ni yg paling memalukan kalau kite baca balik..terserlah zaman kebudak-budakan hehehe..mane jumpe syg??

Cutie Pie Lulabi said...

Its not mine la syg! sy google je gmbar2 tu hehehe

Cutie Pie Lulabi said...
This comment has been removed by the author.
noordiniologi_0758 said...

hehehe..sy punye tah mana hilang tah..

saya bibah said...

stailo habisss aaa..pastu dakwat pen tak nak kalah kannn..kelerful..pehhh..kalau aku wat biodata siap wat frame ala2 buku usang tu...artistik aa konon..tp aku xmen la letak2 gambar artis ni weyhh..aku suke lukis2 gambar abang bluess ujang tu.hahahaha