Sunday, September 26, 2010

Dan Bila Esok..

Kehadapan buat cik tunang,

Esok awak akan tinggalkan saya lagi nak gi latihan kat Perak, lokasi: x leh bgtau ni rahsia kerajaan..yoyo je aku. Seminggu pulak tu gi sana..saya malu la nak ckp, tapi saya rindu arr nanti..kalau x dapat coverage camne lagi parahhhh..

Masa saya tulis ni saya dah menguap sejuta kali tapi saya gagahkan diri gak nak taip...saya nak bgtau..perut saya lapar..huhohehehe..nanti masa kat sana jaga diri ok! tepon saya kalau ada coverage..jgn noty dan jangan termasuk ke dunia Magika ok maaf pengaruh wayang yg kite tonton semalam hehehe..Just take care and come back safely. itu je saya nak..ingat juga pesanan filem magika jangan main masa senja nanti kene sorok ngan bunian..awk ingat tu nanti kene sorok sure awk suka bunian tu ye ar die sure lagi cun dari saya sy lagi cun laa hehehe..

Akhir kata take care..balik cepat..I love you :-)


3 comments:

urs truly said...

no lah sayang i lap u aje ok!haiashh ape ni tu lah banyak sgt pengaruh wayang..mane oun org pd org ttp sayang awk k..jaga diri baik2..luv u!!

saya bibah said...

da tuka header.cantik.i like it...hehe

encik Noor, betul tu ckp kekasih hati awk.jgn main kat hutan time senja,nak tidur masuh kaki dulu, jgn lupa sapu repellent nnt kene sengat ngn nyamuk.hahah

urs truly said...

yarkss ade ke nak pakai repellent..tak combatant lgsg haishh!!!!!