Thursday, February 12, 2009

shoes shoes shoes..

Hello people..

I dont know since when saya jadi "gila kasut". Before this saya jarang beli kasut..saya akan pakai satu kasut tu sampai la die rosak, tapi bile kawan saya kat office ni asyik pakai kasut yang berlainan setiap hari plus high heels lak tu saya rasa cam saya pun perlu ada pelbagai jenis warna kasut..sebab sebelum ni saya cume akan beli kasut berwarna hitam je..senang match ngan baju (typical thingking tul haku ni)..

So since last december, i started to buy a shoes..the best part is..sume kasut pilihan saya mesti bertumit tinggi atau flat shoes janji tutup kaki..ehehee..so until today saya ada macam2 kasut tapi hitam stillll plg banyak..heheheh

Fakta kasut cik Cutie:

*Dalam banyak-banyak kasut kat atas ahaa CROCS gak yang saya sayanggg banget..sbb dari kasut smpai button kat kasut tu sume ada "sentimental value".

* Hampir semua kasut dlm pic tu bukan hasil titik peluh saya..hahaha..2 pasang je yang saya beli yang lain..kawan-kawan bagi, ibu beli (ni penyumbang terbesar), and ada satu ex bf bagi..ahahaha

* saya x kan pakai kasut tumit tinggi bile kuar shopping sbb bile balik umah pinggang saya sakit mcm perempuan ngandung 9 bulan..like seriously.

* X sah satu hari dlm hidup saya bile pakai kasut tumit tinggi ni saya tak terpelecok, tapi kasut ni bagus bile time terpelecok je sure kat tempat takde org..ahahaha..(lagi mau salahkan kasut)

* Kasut yang saya ada sume murah2 je..kaki saya x leh pakai kasut mahal2..last time saya dah try beli Charles&keith..dah la mahal..bile pakai sakit gilee..melecet tak hengat..so saya trade in kasut tu ngan kwn saya..ehehehehee


* Kasut kesukaan saya sekarang yang ni:

Ala-ala corak ular sawa batik tu..sebagai menyokong Batik Malaysia..ahaha..

P/S: haifaa: ok request awk saya dah tunaikan..

Hafeez: Check out Mukriz Latiff nye blog..im seriouly gonna fight for it la babe.FreePotraiture,!sape nak?

5 comments:

haifaarah said...

bykknyee kasut..leh buat pameran...tpi nmpk dah season dah ksut2 awk...tpi i like ur new shoe yg ular sawa batik tu...nak jgkk...

afizaziz said...

fight for it
i know u can do it
hahaha

Farah and Fazli said...

nor, atin baru beli sandal Dr. Martens, tengah sale... ehhehe merah lagi...

Nazeyra F said...

wei, kasut batik ular sawa same cam akuuu..sejibikkk....x rare la camnii..

Muhammad Hermi said...

no komen..