Wednesday, February 4, 2009

Hey..Im not fat!!!! i'm just cuteeeeeeee

dah pukul 6.20 petang waktu malaysia (ahaks..mmg kat m'sia pun)

waktu camni sepatutnya lagi beberapa KM ni aku leh sampai rumah..

tapi hari ni keadaannya berbeza, sbb bos saya dari singapore x balik2 lagi..aisehh

kang aku balik sape nak panggil taxi dtg office..pastu time camni jalan yang aku selalu balik "nasi menjadi bubur dah pun" dari tempuh jam yg end up aku nyanyi himpunan lagu-lagu dari lama sampai yang baru..baiklah terdampar kat office..


oh ye..ada ke bos aku yg dtg ni ckp ape masa die nmpak aku tghari tadi..conversation die camni



Adrian Ng : Hi siti, how are you?

siti : oh! (smbil melangut ke atas sbb bos aku ni tinggi) hi adrian, im good..u?

Adrian : im great! hey u look different..u look good.

siti : is it? (tersipu dilee)

Adrian : but i think u have gain some weight..but its good for you.

siti : dont said that la..(nasib bos kalau org lain aku bg kasut wedges yg ni..ahaks)



Lepas boss aku kata camtu..rasa cam frust sket la kan..penat semalam pose turun 1 Kg..huhuhu..pastu utk hilangkan duka..mkn la roti coklat ngan coklat Mars..hahahha..



Lagi satu..dlm post wishlist saya sebelum ni saya ada ckp pasal buku Jordi Labanda kan..finally saya dapat beli buku tu..beli kat KINOKUNIYA tapi x byk choice la..ada yg kecik2 je..tapi harga boleh tahan gak..

*citer ni sepatutnye di publish on 26/2 lepas..tapi x sempat nak update lak..terlupe..sorry.
* maaf kerana penggunaan kata ganti diri yang x tetap.. ;-)

4 comments:

Farah and Fazli said...

nor, buku conteng2 Farah pun Jordi Labanda la... kat sini macam cap ayam la ehhehe... btw nak ke, nanti suruh farah pilih ok?

Cutie Pie Lulabi said...

kak fatin: cett buku conteng pun Jordi Labanda..ahahahaa..ok2 nanti suh farah pilih utk anino k..make sure pink ok farah..theee..thanks

haifaarah said...

hahaha..cap ayam je ke kt sna..haha. demand lebih anino niee..

Muhammad Hermi said...

no komeng!