Wednesday, February 18, 2009

Tag : 16 Perkara tentang saya

Saya tak di tag sape2 pun. Cuma lepas baca kad ned nye blog cam menarik. So since x de benda nak cerita main tag ni pun cam menarik.

  1. Saya teringin nak belajar main tenis, chess, guitar, menjahit tapi saya x de minat nak blaja memasak.
  2. Saya suke warna pink, tapi x byk benda saya ada berwarna pink kecuali..ehehe..x leh bgtau..
  3. Saya teringin nak ada team futsal sendiri. ahahaha.tapi saya tau saya tak cukup tough utk main bola ni. sbb nak jalan kaki gi kedai dpn umah pun saya naik kereta. ; )
  4. Saya mmg last minute person. kalau ada assignment nak hantar esok, hari ni baru saya akan terhegeh-hegeh buat. tapi saya mmg punctual kalau bab2 gi shopping, hang out, merendek, merewang.
  5. Saya perlu turunkan berat badan saya sebanyak 5 KG. Kalau x saya x kan boleh pakai seluar saiz S lagi.
  6. Saya tak cerewet pasal makan tapi saya cerewet bile part nak beli baju, handbeg, kasut.
  7. Saya bleh main piano, tapi satu lagu jeee..hehehe
  8. Saya gedik masa kat sekolah dulu, tapi sejak nak kahwin dah kurang dah gedik..ahaha
  9. Saya mmg cepat mesreeeeee ngan org tmbah org tua..sbb tu saya ni ala2 menantu pilihan..wakakaka
  10. Saya teringin nak gi ujibakat Akademi Fantasia sbb saya yakin saya akan dapat kad merah instead of kad hijau. tapi still saya teringin nak pergi.
  11. Saya sgt rapat ngan adik-adik saya. Family always first!
  12. Saya x suka tangkapkan gambar orang tapi saya suka bila org tangkap gambar saya.hehehe
  13. Saya x suke derma kat org buta yang bwk org celik sebelah die, tapi saya suka beli kerepek makcik2 yg dtg kat meja time makan atau kat tepi jln.
  14. Saya suka kucing tapi saya takut kucing jugak. so kalau nmpak kucing mmg saya larikkk
  15. Saya pernah digigit anjing kurap masa form 3. disebabkan itu saya kene ambik suntikan anjing gile. smpai skang saya fobia nmpak anjing.
  16. Saya susah nak ingat nombor tapi terror meghafal tapi hafal lagu la..hafal yassin pun dah berbulan x bleh abes, smpai ustaz dah no comment..ahaha.

saya nak tag : Haifaa. faa buat cepat first tag game awk ni.

6 comments:

haifaarah said...

hahaha..kelaka dilee. nnti aifa buat k...hehe

Muhammad Hermi said...

zzz..

n.a.n.a said...

hahaahaaaa....

Muhammad Hermi said...

ahaks...

Farah and Fazli said...

ni nak komen no.15... patut ler giler... ahahhahahha

Ainul Nadiah Shamsir said...

sengal gile ur confessions ni.. hahaha!!