Thursday, June 11, 2009

The Reunion

Date: 30 May 2009
Venue: Restoran Nelayan

Reunion pertama since abes sekolah tapi 10 orang je yang hadir dari 12 orang, ni kira cam warm up sebelum big event reunion, ye lah kitaorang x de pengalaman nak buat besar-besaran so we decided to do yg kecik-kecik dulu so that we can learn la ape yg ptt buat and ape ptt ditambah kan..

Credit should go to Haifaa sbb die yang byk uruskan hal reunion ni dari Reservation sampai aktiviti yg nak dibuat masa dinner tuh. And kerjasama dari sume org yang datang bawak hadiah portluck, so enjoys gambar, credit goes to Hafeez untuk gambar on that day :-)






The Gorgeous Bibah..cun ar tudung cam YUNA :-)


sESI Portluck Plak:

Who's Get Whos Prize:









Table dah banyak kosong, kitaorang still x bangun gelak cam org giler lagi ada..ahahah..kene plak soalan killer utk mlm tu..perghh sumpah panas punggung..

So here's the pic reramai:



to be continue...



Sincerely,

4 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahh bagusnya buat reunion time sekolah@study ... kita nie x nah gi reunion zaman study .. hu..hu..

saya bibah said...

Cane leh dpt sendiri punye nii..hahah.

haifaarah said...

nazy : hahaha..itu la. sori la klu ade apa yg terkurang ek nazy..aifa penah jd organizer dgn kwn2 subang jaya..buat luckydraw nie jgk..tpi xde lak dieorg dpt nama sndri.. alih2 bila buat ngan korng..byk dpt nama sndri...arghhh..tensi gue. aneway..sori. apa2 pun awk ttp dpt aifa nyer...haha. dah guna lum?hehe

IT'S Me N.a.N.a said...

Cm best jer korang..semua dah diffrent. x mcm dulu dah kan..syukri ker tue?? miss him lar..=p