Thursday, September 23, 2010

Posto Posto!!

Haluuuu,
My fiance was in Sabah few months ago..bukan nye untuk 3 hari 2 malam tapi 3 bulan..fuhhh! Jadi dalam masa tiga bulan tu saya memegang title 'B' sekejap bkn 'J' ye.. tak adalah best sangat pun sunyi sket la.

So My fiance mintak hantar kan parcel untuk die ke Sabah, masa nilah die mengidam macam-macam! dialog die camni

MF : Syg jangan lupe hantar cermin, sabun daia, kuaci, kek yg dlm die ada cream bla bla (i was like mak aih)

Me : Baik..(ekhlas Mukhlas ni)

And so sibuk la saya membeli itu ini untuk di hantar ke Pulau tempat die ditugaskan iaitu:


At first i was like..Pulau Mandi Darah, puaka nye nama tu..muahahahah

Meh tengok ape saya beli & pos kan kepada beliau

-Sabun Basuh baju

-Baby oil

-Kuaci

-Keropok Tam Tam (tu fav saya,saje letak hahah)

-

- VCD, DVD apa yang ada letak je

- Cermin

-Buku Bola (tu wajib die kata!)

Sepanjang 3 bulan kat Sabah saya hantar 2 kotak makanan, ni baru sket sblm wrap kotak tu kakak tunang saya ni dah tambah lagi dan lagi makanan smpai gemuk kotak tu! dasat2

Kotak angkut kat office ;-) , Pos terima kasih pada bakal abang ipar yang bekerja di Pos Malaysia..So amacam cik tunang baper bintang leh bagi kat tunang awk ni? ahahahhaha..

Regards,


2 comments:

urs truly said...

kalau sayang mmg lah berbunga2..kalau gaduh..haiahhh!!mcm perang dunia ke3..but i luv u sooo much!!muahh!!!!!!!

saya bibah said...

sabun basuh kain cap daiiaaaa tuuu...