Friday, December 12, 2008

Things to do during weekend

Weekend datang lagi, kali ni saya ada byk benda yang perlu dilakukan sebab dah lama sangat tertunggak kerja-kerja ni due to raya, wedding, events yada yada yada..(byk sungguh alasan..hehehe)

1. First thing first is I have to do my assignment!!. Submission date is on 19 December 08..huhu, i have less then a week to finish it..tu baru satu ada lagi 4 assignment yg perlu di submit pada bulan berikutnye. Selain dari buat assignment saya juga perlu study..ye study smpai lebam..sbb mid term exam juga kurang dari seminggu..satu subjek ada lebih kurang 5 atau 6 bab yang perlu di cover..aiseh muntah darah la study..

2. Secondly saya perlu menghantar Cik suria saya ke Car Wash..dah baper minggu x mandi..berdaki x hengat dah..dalam pun sama melekit..kene buat jugak rimas tul kereta kotor+bersepah camni.
3. Saya nak menonton DVD yang telah lama dibeli tapi x tengok2...mana tak nye bile ada masa pun saya asyik ulang tayang DVD yang sama..tak Gol&Gincu Tv Series saya tgk filem Sepi hehehehe..antara DVD yang saya tak tgk lagi Ayat-ayat cinta (org kata mmg tragis citer ni), Grey Anatomy season 2 (tak cukup kat star world setiap selasa CD pun tgk gak), Rambo (org kata kejam sgt, tu yg asyk tangguh nak tgk), Senario baru tu.

4. Pastu pastu pastu saya nak tengok wayang...skang kat cinema byk sgt citer best cam Twillight, Los and Faun, Wild Child (ni nak tgk sgt), Selamat Pagi Cinta (sbb utama nak tgk sbb kekasih hati saya berlakon ahahaha Pierre Andre), Histeria, Madagascar 2 (ni org kata lawak gilerr)


5) Dan yg terakhir ni selalu sgt ditangguhkan atas sbb syndrom malas yang melanda, meronta-ronta jiwa, selemah ku lemah daku berserah...ahahahah..saya nak bersenam..dah lama nak gi jogging tapi x pergi2..so this week rancang nak gi swimming la..kat umah ada beli CD aerobik..dah try buat sekali x smpai 5 minit buat pun sbb ape sbb orang kat umah ketawa berdekah-dekah tgk saya wat aerobik..haihhh..

Jadi tu la plan saya untuk weekend ni..Later I will update wether sume benda yang nak dibuat tu terlaksa atau pun tidak..actually ada banyak benda lagi nak buat tapi rasanye yang atas tu perlu diutamkan dulu..have a nice weekend people..

4 comments:

Muhammad Hermi said...

wow byk nyer schedule syg, ptt la lately u bz.. jgn lupe wat siment, n study 4 ur midterm tau, best of luck.. eley, rimas kete kotor konon, smpah sarap pon main buang dlm kete, ish3.. ptt la x pulang2kan lg dvd greys anatomy along, dok layan dvd yg same smpi biler nak abis syg, along kat umah 2 da nangis2 hentak2 kaki nak dvd die tau.. rambo besh, tp muvie yg len2 dlm list awk 2 sume x layan, lg2 senario bru, siyes canot go.. sy pon nak tgk twilight, nnt kite tgk same2 ek, los n foun sy da tgk, so so la, standet la lawak lucah aflin.. awk x tgk lg slamat pagi cinta?! huhu, apela syg ni, muvie sy blakon pon x tgk lg.. nnt kt jogg same2 ek syg.. byknyer tul post awk, layan ek die berblog, x leh jd nih, sy pon nak bkk 1 laa, nntkan kemunculannyer.. tc syg, luv ya..

kwn baik Daia n anak kwn mak MH..:) said...

MH sudeh mari...skali dia comment pjng x hingat. syggg...i lap u laa...hahahahaaa..

fuzz said...

memang bz kamu ni ekk..macam yang berhormat..heee

pongek said...

haluuu my cousin..since this is my first time reading a blog..so angah nak komen ckit la..hehehe..sibuk tol nor ni ek..tp mcm besh jek..mcm2 aktiviti korg buat..lain kali nk join la..tp xtau la bile..huhu..paling besh yg kutip2 botol tuh..hehe..angah pn pencinta alam jgk..kehkeh..tp xpenah collect pn barang2 kitrar semula..penah tu penahla..tp bile angah kumpul kt blakang umah..skali paklang buang daa..aiyokkk..hehehe...nway,,kalu ade mase lg nti angah belek2 lg blog nor ni ek..haaa...1 lg..sgala gosip2 panas tuh jgn lupe n lambat gtau angah ek..i'm always available..especially my ears la...hehehe..ok lah..papai...mmuuaahhh...:)