Friday, January 23, 2009

Today and yesterday..

Nothing much to story today..

BTW im off for holiday since it is chinese new year holiday..so maybe there will be no update until wednesday..

Hari ni dah settle beberapa keje yg pending sekian lama..mcm:

1) Pergi ke kedai CROCS to fix asyraf punye tali yang tercabut
2) Hantar kasut kesayangan yang putus utk di jahit kat Professional Shoe Repair Shop.

oh berckp pasal kedai kasut ni..actually ni first time la hantar kasut utk repair..sebelum ni either aku campak buang atau hantar je kat tukang kasut kat pasar puchong perdana tu..tapi kat kedai yg saya hantar tadi ni charge agak mahal la nak jahit pun smpai rm12.00 and the best part is..masa hantar kasut tu saya tgk sume kasut yg die repair mak bapak nye branded..dari Louis Vuitton, Selvatore Feragamo, Aigner dan yg sewaktu dgnnye la..tapi gue cume hantar kasut jenama URS hahahaha..boleh didapati di SOGO..tapi sbb dah syg kan kasut tu pastu baru beli plak..nak tak nak anta la kat tempat repair best2..x kesahla x de brand pun..hehehe

lagi satu..last nite sebelum tido saya bace majalah Harmoni..eheheh..pinjam mak punye...cover MAWI-IKIN siot..pas belek2 gmbar diaorang kahwin..(x tahan tgk kasut gucci hantaran kahwin diaorang..ahaks) pastu selak bahagian kesihatan jumpe fakta ni:

Sarapan pagi dapat melambatkan anda hilang DARA..saya bace balik..ye DARA..hahahahaha..

saya baca lagi:

"Menurut kajian yang dijalankan, remaja yang melewatkan sarapan dapat melambatkan anda hilang dara. kajian yang dijalankan di jepun mendapati remaja yg melewatkan sarapan puratanya hilang dara pada usi 21.5 tahun berbanding yang tidak mengambil sarapan pada usia 17.5 tahun.."

wakakakak sumpah lawak..dlm hati ku "naseb aku slalu bfast..pastu lewat lak tu" ahahahahahhaahaha..tapi kat m'sia bkn cam JEPUN kan..jadi my thought kalau pompuan mkn bfast lewat kat Malaysia die akn lmbat kahwin la...hahahahahha...(sbb kat m'sia kalau kahwin je la hilang dara, x kan naik basikal plak kan..positif positif) maknanye..aku lmbat kahwin ni..ahahahahahaha..(cam nak terbalik kau gelak mlm tadi..tu yg tido awl tu..ahahahahaha)

haih..mcm2..esk2 tah ape plak kajian yang bleh bagi aku gelak cam nak roboh kuar..nanti gue update lagi..bye sume..happy holiday..

p/s: esk nak berjemur kasi kulit tan sket..sbb ikut kajian "lelaki lebih tertarik pada wanita kulit tan"ahahahaha..daaa

8 comments:

Ayat2Cinta said...

hahha..byk la ko punya kajian. tpi i penah dgr 1 kajian yg mengatakan...ppuan yg kurus menjadi pujaan rmai llki2 chubby nie..adalah ppuan yg ada kereta naza jenis suria. hahahahahaa..x cya tnya haifaa..dia thuu. :)

zaffar said...

hahaha.
komen diatas tuh btul gak
cam aku
aku mmg minat pompuan kurus.
HAHAHA

Muhammad Hermi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
haifaarah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Muhammad Hermi said...

lol.. trus del..

Ayat2Cinta said...

haaa..thu pun nk del..lain kali ayt tu agak2 la sikit...cam xde sivik lngsung...haihhh.

Muhammad Hermi said...

ohoh.. erkkk.. sowie.. baiklah tidak buat lagi..

Farah and Fazli said...

cik CT,
ni hah blog nya: http://farahfantasyworld.blogspot.com/ and
http://fazlisplanet.blogspot.com/
kalo bookmark yg http://farah-fazli.blogspot.com/, dia tak tunjuk updates... sbb tu satu page untuk dua2 si kecik ni.....