Thursday, March 4, 2010

Langkah 2:Majlis Bertunang

.....sambung kisah semalam

2 bulan setengah selepas majlis merisik 12 december 2010 telah dipilih untuk mengikat tali pertunangan.

Lokasi: Prima Villa
Tema: Pink Sana Sini
Cincin: Habib ala Chopard cum Selberan

Sehari sebelum majlis tunang sedara mara dah check-in kat my house..hehehhee..waaa sume sakan cam citer Bollywood dah gamaknye cume x de nari-nari, nyanyi-nyanyi je..Khemah siap pasang warna Pink Putih..waaa sekali pandang macam ada mesyuarat Puteri Umno..dua kali pandang cam umah mainan Barbie..3 kali pandang baru caya..owh esk aku nak bertunang..hangus duit pasang khemah..actually india yang pasang khemah tu x de kain warna pink tapi sbb saya nak jugak dicarinya gak kain tu..waaa akak mmg diva!ahahhaha

Majlis hari sabtu..waa pagi2 dah bangun kemas umah..pastu kul 10 make up dtg..actually first time saya mekap tebal-tebal mcm tu..mak aih..boleh berlakon opera cina..penat menunggu make up..Ingat tema Pink kan jadi layan la gambar blue Pink kat bawah..heehehhe

Pelamin Anganku PINK!!

Hantaran Dari Pihak Gegirl: PINK


Love The cake!

Hantaran Dari Pihak Lelaki: Turqoise

Sesi Bergambar:



byk gmbar lagi tapi x larat nak upload, kat FB leh tgk...hehehe. Yeay skang saya ada tunang..tunang banyak cabaran, kahwin lambat lagi...Sabar je laaaa..esk kiter citer lagi ok..daaa



4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

u lokk so gorgeous ...............cantikkkkkkkkkkkk + sweet + mmg superb la majlis nieh ;-)

Ainul Nadiah Shamsir said...

buat ned x sabar nak bertunang! hehe..

pongek said...

mmg superb pn majlis nih..sume family ikut tema..yg laki pn hemtam pakai baju pink gk..hihi

Cutie Pie Lulabi said...

Kak Diana: Tq...first time pun mekap and pakai cantek2 camtu..heheh

Ned:sabar ned sabar..heheheh

Pongek: Ye wajib ikut tema..nanti pengantin marah..hehehhe