Wednesday, March 3, 2010

Step By Step for Noor & Noordin

Halooo Sume,

After few months tak update blog, skil menulis agak berkarat..perlu diasah semula,ok let me update one by one benda yang penting in my life, saya mulakan dengan hari bersejarah dalam hidup saya...ohhh cik cutie belum kahwin lagi..baru mengambil 2 langkah untuk menuju ke arah tu..hehehehhe.

Mengenali sang arjuna :-) sejak di sekolah..berjumpa berpisah dan berjumpa semula..byk kisah pahit dan manis..perlu lukakan hati banyak pihak, tapi ini pilihan saya, saya cuma nak yang terbaik untuk hidup saya..arghh susah nak explain..x pe biarlah saya je yang tau kenapa, bagaimana semua ni jadi..

Berbalik pada kisah saya..macam memasak hubungan juga ada cara-caranya...ahahaha

Langkah 1:

Merisik


Senyum sampai telinge...



Hantaran x de la mahal RM20,000 jek ahaha




Byk kamera ni NTV7, 8TV mana satu nak pandang?

Lokasi : Prima Villa (my parents house la tu : ) )
Tarikh:26/9/2009

Tema: Ala Kadar

Tajaan Pakaian: Sendiri Taja, baju raya baper tahun lepas tah

Cincin: Habib ala Chopard

Hantaran: 3 berbalas kosong (mcm gol bola plak..tapi 2 hantaran dtg dari lelaki pompuan x sedia ape, boley x? heheheh)


Hantaran Dari Pihak Lelaki


Alhamdulillah semuanya berjalan lancar, sume orang happy..untuk merisik je smpai 8 buah kereta dari pihak lelaki...it was a wonderful day, full of happiness and joy..dengan penuh harapan dlm diri semua org yang hadir apa yang diharapkan menjadi kenyataan..saya juga bertawakal dengan keputusan yang saya anggap salah satu keputusan paling besar dalam hidup saya.
Terima kasih buat semua yang membantu pada hari itu..terima kasih atas setiap tenaga yg dikeluarkan dan doa yang dititipkan untuk kami berdua...Noor& Noordin.
So majlis pertunangan dilangsungkan 2 bulan setengah selepas masjlis merisik..
Esk Cik cutie update Langkah kedua tu ok...



8 comments:

NuRuLhUsN@ said...

YeayYy! u r backkk!

Majlis ni amik tarikh besday saye la..hihihi

saya bibah said...

bagus.i je x melangkah2 lagi.huhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

congrats dear .. hope akan bahagia hingga ke hari bahagia besar nanti yer ;-)

Cutie Pie Lulabi said...

Husna: Hi!!! sibuk sgt..lama x jengah blog awk..kang nak bace puas-puas

Happy belated birthday..hehehehe

Nazi: hehehe..The time will come..cepatla suh die merisik

saya bibah said...

yes.im waiting the moment to come.but for now kene kerja kuat2 cari bajett..hehehe

Cutie Pie Lulabi said...

Kak Diana: Thank You!

Fahiruz said...

jgn lupa kad jemputan utk jiran cubicle sblah yer
agak2 kaler ape yer kad tu..
huhu

Cutie Pie Lulabi said...

yuz:PINK boley x yuz?