Saturday, January 3, 2009

Dear Cik Pink Vaio..ohhh im in love with u...

Saya dah betul-betul angau ngan benda alah ni












hampir setiap bulan saya akn melawat cik pink vaio ni di Sony Centre..haihhh..

kadang-kadang rasa nak call je number2 ah long yang byk bersidai di tepi jln tu nak buat pinjaman beli cik pink vaio ni..hehehhe..kang x dapat byr x pasal2 umah saya disimbah cat pink..

ni sume salah SONY..dari Handphone smpai laptop colour pink sure ada..tapi asal pink harga lebey dari biasa..so far saya dah ada handphone sony pink colour and MP3 Sony pun pink colour..tapi saya nak jugak cik Pink Vaio ni..

bilelah duit boleh jatuh dari langit...agak2 kalau wat wishlist birthday ada org belikan x..ahahahaha..tapi kalau leh nak beli sendiri baru puas cume x tau la bile duit tu akn cukup..hurmmm..OHHHHHH..CIK PINK VAIO..

4 comments:

afizaziz said...

mouse vaio nampak lagi menarik
ah ha

Muhammad Hermi said...

eh wak, ade lg gempaqs wak, dell xps, harga mmg berpatutan ngan specs.. mmg sp ade laptop nih org salute lah, berdenyut2 org salute.. siyes x tipu.. n yg wat ia lg besh ialah, die ade dlm pink kalerrr.. (kat web die x tunjuk, tp sy da tny operator, mmg ade, xps ni je ade pink)

chocfudge said...

nor... try dulu mac... lagi memukau... ni pulak keluar mac wheel... canggih...

haifaarah said...

hahahahaa..stuju sgt ngan afizaziz...mouse yg nmpk best. plzz dont make a wish present 4 ur birthday ok...i n eecham xde duit nak beli. sponsor rm3 xpe..klu tmbh 'k' kt belakang...sory not in my budget...hahaha