Monday, January 12, 2009

Tahun Baru yang menyenangkan

Hello people..
Citer ni dah lama nak post tapi I'm so busy lately ni, since my assignment due date is just around the corner..and knowing me..heheheh biasalah 'The Last Minute Creature'..ohh i cant help with it..selagi jauh lagi tarikh submission diri ini ku rasa kan sungguh 'unmotivated' untuk siapkan assignment..and untuk class this week 17 & 18 I have 4 assignment untuk gue beresin...masak ayam goreng kicap la saya..hehehehe (bak kata hafeez)

Back to the title..hurmm on 1 January 2009, cecewah konon2 nak mulakan hidup baru ngan sumthing yang menyeronokkan dan fun saya dan ex-schoolmate saya telah mengadakan perjumpaan..x ramai pun yang join..cuma yang rapat dan dekat sahaja..
Kami berjumpa di Alamanda kerana kat sana best, x yah sesak2..and yang penting ada taman sebab petang tu kitaorang nak buat photography ala2 tv series Grey Anatomy ataupun Friends..tapi rasanye gambar tu lebih kepada siri sitcom "Suamiku bukan suamimu" since subject dalam gambar tu ada 2 lelaki dan 5 orang pompuan..ahahahahhaa

Layan gambar di bawah ye..oh ye credit kepada abg photographer kiter yang bakal menyertai candidsyndrom sebagai junior photographer hahahaha..ye ye la..*ko gune name Hafiz Aziz la sbb dalam candidsyndrom sume ada dua nama cam SAIFUL NANG and MUKHRIZ LATIFF*

KAMI The Movie tapi kami x layan gig tapi layan makan


TV Series terbaru 'Suamiku Bukan Suamimu'.



Tv Series 'Puchong Medical' ala2 Grey Anatomy gitu
Ni pulak gambar masa karaoke sakan..

Mereka berdua tidak tahan dengan suara Rahimi..





Actually there are a lotssss of pic tapi x larat nak upload dah..nak tgk more pic visit la my facebook k..so aktiviti kitaorang on that day ialah makan, karaoke, makan dan bergambar di Wetland..best2..so next outing kite gi Goldcoast k tapi bkn yang kat Australia tu la..yang kat Sepang sudah..hehehe
oh ya! saya sungguh enjoy masa karaoke tu, x sangka kwn2 saya ni berbakat dari lagu Indon sampai lagu sepanyol diaorang leh nyanyi hahah tu belum ngan si Sally yang sakan nyanyi lagu kumpulan Boboy (what on earth ada org hafal lagu camtu hahaha) and kawan baik saya Nurul Haifaa yang sungguh sporting pada hari tu..hahahahha..
Btw terima kasih pada semua yang terlibat Rohani, Nazi, Rahimi, Sally, Hafeez, Haifaa..sayang sgt Eecham x dapat join sbb sibuk siapkan Robot..good luck bro!
P/s: esk kene siapkan jugak assignment kalau x mmg masak padprik la saya..adehhh

6 comments:

Ainul Nadiah Shamsir said...

oho... afiz aziz tu 'anak buah' saiful nang ke..? patutlah...

haifaarah said...

miss dilee this moment laaa...nnti kita hangout sma2 lgi k. makesure eecham ade k.

boy_puchong said...

feez, cun r ko amik gambar.. ptt la aku nmpk awek aku mcm tlebey cun jer, hahahaha.. erm, besh ek ade digital pro cam, nak layan, tp xde duit.. huhuu.. wak nnt jgn lupe truk dlm antaran tau.. hahaha..

afizaziz said...

hahaha

Farah and Fazli said...

ahem... ibu tau tak pi Karaoke ni hehehe?

Cutie Pie Lulabi said...

farah & fazli: ibu tauuuuu..hehehe