Thursday, January 22, 2009

She's the girl..

Hello People,

Nothing much to say, lets the pic speak




2006








2007






2008


Kami jumpa masa form 2, and the next year kami sekelas..tapi sampai die pindah sekolah kami x pernah rapat..x tau la macam mana bleh jadi kawan baik..kami sendiri tak sedar..hehehe..but we had so muchh fun together..ke hulu ke hilir together but since dah berusia sket ni and masing2 ada komitmen (walaupun belum berkeluarga).ahaks..kami jarang la bersama..tapi hari-hari ber YM smpai die ckp camni:

Haifaa: daia awk kalau dapat keje lain make sure ada internet connection so bleh YM..kalau x x pyh ambik keje tu

me: baik mak encik..

P/S: die juga "ah long dan ceti haram" saya..ahaks..oh ya nama bakal finalis gadis melayu season 2 ini ialah Nurul Haifaa..hehehehe

6 comments:

haifaarah said...

hahahahaa...lawak btull..thx..nnti i update psal u pulak kt blog i ok..hehehe..tq..muawhhh

p/s : sape2 ade jmpa tshirt putih dlm pic thun 2006 sila pulangkan blk yee...mahal tuu.. :)

Muhammad Hermi said...

haifaarah said... "hahahahaa...lawak btull..thx..nnti i update psal u pulak kt blog i ok..hehehe..tq..muawhhh", lawak ek haifa, alalalala, sker la 2, sker la 2.. hoh.. ahaks..

haifaarah said...

biarin laa..MH dongki la tuu..siti x nk buat thread psal dia...ahahah..xyah buat daia..biarin ajaa..bazir tenaga ajaa..hahaha

Muhammad Hermi said...

erk, x heran pon, org dah byk sgt tulis thread psal amy, smpi da busan, 2 la psal leceh gak klu hensem nak mampos nih, paparazi sker keja, muahahahahahah..

N73 said...

huhu...the point is, hensem ke?? hensem + mamposs = manapous..hahahaaha

Muhammad Hermi said...

hahaha.. yela2 ko jela hensem, ko jela manapous.. amik la sume.. ahaks..