Thursday, March 12, 2009

Ada Apa Dengan Hari Ini...

Hello people..

Ok today 12 March 2009 kan..Macam menarik la hari ni..hehehe..jom kite tgk ape yang menarik sangat tue..ahahaa

Hari ni citer Race To Witch Mountain kuar.takde la nak tengok sgt, tapi dari February hari tu kebanyakan billboard letak poster filem ni..cam menarik. Lagi pun ok what ada The Rock lagi..ehhehe

Result SPM kuar hari ni..goodluck la untuk yang nak pergi ambik result. Teringat plak masa saya ambik result SPM dulu..hehehe..nanges macam dapat straight A..padahal...satu A jew..hehehehe

Hurmm..ape lagi..



ohhh its my 23rd birthday..hehee..happy birthday to me. BTW utk sume yang wish, bagi hadiah, belanja makan..Thank You so Much! really appreciate it. yeay yeay dah 23. weehuuuu...mlm ni nak buat party buih..hahahhaha..

5 comments:

haifaarah said...

happy brithday...sweet 23.. :)

NuRuLhUsN@ said...

Happy belated birthday...sweet 23..may all ur dreams come true dear...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Happy BESTDAY siti .. wah gempak seh math dpt A ;-) semoga suksess & heppi selalu ;-)

Cutie Pie Lulabi said...

haifaa & husna: tq to both of you!

kak diana: kak cube tgk tul2 gambar tu slip result tu name sape..saya maths agak hancus sket..hehehe..thanks for the wishes yer..

Mohamed Heirmie said...

no party buih! xmo2 tau, xske2, repot ibu kang.. haha..