Wednesday, March 11, 2009

Kena Tag lagie

kali ni Kak Diana yang tag saya..terima kasih sbb saya mmg suka buat benda-benda camni..tapi sorry jugak sbb lmbat buat.Enjoy sume.

1) Show Your Bag

Beg saya ni jenama GUESS dah 2 tahun beli kat Isetan KLCC, that time sale main rebut2..heheheh.Saya suka beg ni sbb ntah..mostly saya pakai beg sbb brand, actually saya suka handbeg yang besar-besar tapi kalau ke office saiz ni dah memadai..beg ni jugak anatara beg kesayangan saya laaa..

2) Mention What Is In Your Bag

Apa ada dlm beg saya?
- Guess Purse ..present dari my mom masa die gi Los Angeles, maaf ye purse mmg gempak tapi duit slalu kering..ahahaha

- 2 ketul pin tudung..mana tau yg tgh pakai ni tercabut ke.

- Lip ice perisa grace blackcurrant..sesedap RIBENA..hehehe

-Wet Tissue..curik time makan kat restoran tasik, shah alam.hehehe

-Gula-gula Eclipse. sedap berangin.

-Tamagochi @cyberpet. aha..ni penting x bwk mati kang. dah besar pun main benda ni.tapi benda ni best.kira cam nak bina tanggungjawab la..hahaha walaupun cume haiwan cyber.

-Voucher KFC..ni rembat dari Hafeez.ahahaha.

-Kunci Office

- getah rambut

- Clinique Lip Gloss (oh ini harussss..)

3) Choose 5 Friends To Do This
Kak Malisa Shaziea

Haifaarah

Nazirah

Sekian Terima Kasih. ; )

10 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

lip gloss tue masa kita dpt dari intrends .. igt takkkkkkkkkkkk ???

Cutie Pie Lulabi said...

ingatttt a'ah..tak habis2 lagi..lip gloss plg best kan..hehehe

NuRuLhUsN@ yang Messy said...

Ok cik cutie..saya akan wat tag awk nanti..take care yer!

saya bibah said...

henbeg misti mahal.wauwii...


*p/s:heppi besday....da berumur ko ayung.patut kawen da ni...hahahaha..

Cutie Pie Lulabi said...

Kakak: hangbeg mahal sbb belinye setahun sekali pun belum tentu..so ape salahnye skali beli, beli yang tul2 tahan dan yg kite suke..kan kan kan..Thank u for the wishes..oit mana lak berumur muda lagi..ayung tunggu kakak kahwin dulu..org tua2 kata tak baik bercinta lama-lama..hehehehe

IT'S Me N.a.N.a said...

Hi daia..hepy beday to u..semoga tuhan merahmati kamu and tercapai aper yg diimpikan selama nie.Show ur age to everybody!!yeay!

saya bibah said...

hahaha.blah la ko.ye2 la tu kene dgr kate org tue eh...bab2 ni mmg ko patuh eh.hahah

Cutie Pie Lulabi said...

its me nana: tq nana!

bibah: mmg sgt patuh pada tradisi..HARUSS..hehehe

saya bibah said...

wei, kawen cpt plissssssssss..aku xsaba nak jadik penggapit ko ni.aku nk rampas takhta aifaaa.hahahaha

haifaarah said...

hahahaha...brng2 dlm beg mmg balance..ade yg nmpk awk matured n budak2..hahaha. pling i suka voucher KFC tu...meh sini belanjee..hehe.

bibah : sape kata aifa nk jdi pengapit daia? aifa dtg utk lalu red karpet n mkn kt meja VVIP je ye...kipas2 i x main la..sbb nnti i mkn hti. (klu nk suh i jdi pengapit daia...biar i kwin dulu)...hahaahah.