Monday, March 30, 2009

Hari Makan Sedunia!

Helooo people..
Story hari ni pasal makan, actually ni citer last week la tapi tidak seperti makanan yang boleh basi citer ni tak mungkin basi kot..ahaks. Last Thrusday, saya and one of my best friend plan nak dinner sama-sama..venue dekat A&W Bandar kinrara, sebab both of us dah addicted dengan waffle ice-cream..hehehe.

Sos sebelum dinner tu saya plan nak skip lunch, tapi x bleh blah tul perut aku ni..still lapar, tapi sbb budget duit cume utk mkn mlm, saya beli la makanan kegemaran seumur hidup yang sgtttt la murah di 7E...iaitu:


:-)


Selepas di tuang air panas lagi best...



Yum yum..


Sebenarnye saya x nak pun makan maggi ni, plan asal nak beli roti manissss tapi x de plak..maggi pun jadi la. So lepas habis keje terus pergi Bandar Kinrara sebelum tu singgah umah makcik saya tengok SPA-Q 2 last episode..ehehehe..sbb minah ni pun habis keje x menentu..


Lepas sembahyang maghrib terus gi A&W..ok2..plan mmg nak mkn waffle kan..so here is the ice cream waffle:



beli satu je..share-share sudah..pastu rasa macam x kenyang jadi kami beli makanan lain..ape tah namenye..gambar tu x sempat ambik sbb lupe yg sempat ambik gambar lepas makan, ini lah hasilnye:




hahaha..dengan penuh rakuss kami menghabiskan semua makanan tu..dan muka kami selepas kekenyangan:


Masih mampu tersenyum ayuuuu dan ttp anggun..hahaha


Lepas makan kami ber-Impak Maksima di Jalanraya..mana tak sorang bwk Evo-10 sorang bwk Skyline harusss lah berentap kan..hahha..dan pemenangnye? hahahha..x tau la sape..so sesampai di rumah..bersiap-siap nak tengok KELIWON..jumpe plak benda ni atas meja makan:


sedapnyee..tapi perut kenyang ni..haih..bukak-bukak lagi best:


adoyaiii, sedapnyee..jadi smbil saya tengok Keliwon dan Keliwon pun takut tengok saya makan donut tu mmg selamat la donut-donut sedap tu masuk ke perut saya..ntah baper KG aku gain malam tu.haih..tapi x sempat habis tgk keliwon ibu saya dah naik atas, aiseh saya tak de ketabahan nak tgk citer tu sorang-sorang jadi tutup tv naik atas heheheh..saya sms sally ape jadi citer keliwon ada ke ptt die reply sms saya camni:

"Polong tu kate , die ngaku skang yang ko Ibu susuan Hantu-hantu keliwon tu..hehehe"


KUANG AJO!hahahaha..

5 comments:

haifaarah said...

hahaha...daia demuk..:)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah mkn2 sajae ... alahai kita kalau meggi cup suka yg persa tomyam yg cup kaler putih tue .. siapa da udang lagie dlm tue .. sedap .... ;-)

afizaziz said...

haih
makan jer

saya bibah said...

patotla title entry makan sedunie.mmg mkn je kejenye.hahah

NuRuL A said...

hye..just bumped into ur blog..n read ur entry on j.co...n from the the pictures seems like u like choc caviar ;) hhehehehe...me loike choc caviar too! everytime beli...if 6 or box of 12....smua musti choc caviar ;) (tot i was the only one!)