Friday, March 6, 2009

SALE Situ Sana Sini!!!

Hello readers,

Maaf la, lately ni post cam lembap kan..tapi mmg x de mende yang nak di-update kan pun. I kan cam artis, kalau x de cerite yang berfaedah memang la I x kuar majalah..ahahahaha.

Skang kan bulan March, so bulan ni memang la ada banyak sale..yelah Karnival Megasale kan. Masa baca paper STAR tadi..berhamburan air mata ku melihat iklan sale sana sini..yang paling x bleh blah iklan sale LEVIS ngan CROCS. Time x de duit macam ni jugak la dieaorang nak buat sale kan..x pe, x pe sabar, sabar..tengok sale sana sini ni boleh membawa kemurungan terlampau tau.hehehe

Semalam saya MC, x demam pun tapi disebabkan stress melampau.Punca? puncanye duit la..mana tak baru dapat gaji x sempat beli ape pun lagi sumenye dah habis membayar itu ini..
sedih tul x dapat menikmati hasil titik peluh sendiri (mcm berpeluh sgt la time aku keje), jadi tekanan melampau pun melanda sehingga saya x bleh nak berfikir ngan baik dan badan menjadi sengal sana sini. Bile jumpa doktor hanya pil penenang yang saya harapkan tapi doktor tak bagi pun..kang mintak kang die call hospital gilee suh ambik saya kang..

Saya paling x bleh blah bile everytime pergi klinik tu doktor tanye saya

doktor: awk rasa awk mengandung x? bile last period?
saya : saya belum kahwin doktor, last period? saya pun x ingat x pernah lak saya rekod..sok2 saya buat pemantauan yek

ape yang saya nak katakan kat sini..dah sah2 dlm kad rekod tu dah tulis "Gue masih lagi single", kalau single lagu baru esk kuar la..ahahahaha..kadang2 saya musykil jugak kat doktor2 klinik ni..sbb ada setengah tu muka tak qualified langsung nak jadi doktor..muka cam cina kontraktor pun ada hahahahha..pastu kalau stakat check letak benda alah kat telinge die pastu suh org " ok tarik nafas. hembus...", check anak tekak ngan lampu suluh tu..wei aku pun leh wat..ape salahnye tolong check tekanan darah ke, tanye ada masalah ke..haih doktor kat malaysia ni mmg x prihatin..tapi satu benda kat klinik yang saya x lupe untuk buat ialah mintah doktor lolipop atau gula-gula. Dulu kecik2 slalu dapat x yah mintak..dah besar doktor buat derk je..padahal dari masuk smpai nak kuar mata dok tgk balang cekelat tu..tapi knowing me..saya mintak jew..self satisfaction..ahaks.

esk smpai isnin cutiiiiii..so ada misi penting..nanti balik dari cuti baru citer k..entry hari ni x de gambar sbb sume kata saya gumuk..ala berat baru 55kg...ok lah tu..

P/S: Kak Diana saya buat tag akak minggu depan k, x bwk kamera la plak..hehehe..

5 comments:

haifaarah said...

ptut la ko lahir bulan 3...sbb bulan 3 je msti sale...kene sgt la ngan awk yg muka shopping tu...haihh (ckp org..cam la aku x)..hehe

NuRuLhUsN@ yang Messy said...

Owhh hyee...saya link awk juga..

afizaziz said...

hehe
shopping menghilangkan kemurungan

saya bibah said...

haha.pregnant.xleh blah.agaknye dr tu tgk ki chubby2 sket pasal tu die igt ko pregnant.hahaha

saya bibah said...

da tuka url,
http://shortyforblacky.blogspot.com