Tuesday, March 31, 2009

Kalau Hari Ini Hari Mencuri Sedunia..

Hello Readers,
Mmg la lately ni semua post "hari sedunia" bukan sengaja tapi kebetulan. This time around I've been tagged by Cik Haifaarah (woi cpt la sket jadi Puan..hahaha) so here is my version.

1) Saya nak curi designer Handbeg yang bapak mahal macam Anya Hindmarch, Louis Vuitton, Gucci dan lain-lain brand, alasan dan sebab musabab yang standart sbb nak beli x mampu lagi nak kene join MLM baru bleh kot.

2) Saya nak curi "seseorang" balik ke KL..jep je x lama..Gue Kangen Banget Deh! ;-)

3) Saya nak curi Jurumekap Profesional dari M.A.C owh ngan koleksi terbaru M.A.C Hello Kitty skali, so that saya bleh suruh jurumekap tu solek muka saya cun-cun.ehhehehe

4) Saya nak curi hati CEO2 di Malaysia supaya ambik saya bekerja di company diaorang, sure x nyesal wa ckp luu.

5) Saya nak curi kertas-kertas exam Universiti saya so that x de la pecah otak saya study benda yang tak keluar dalam exam nanti sbb lecturer selalu tipuuuuu

6) Saya nak curi masa kawan-kawan saya dan ajak diaorang ke SPA-Q, kahkah

7) Saya nak curik Chef Wan suh die masak sedap-sedap kat saya..

8)Nak curi sebijik kereta Suzuki Swift, pink colour ok.

9) Nak curik money, money money

10) Saya nak curik hati Sultan Brunei..perghhh sure aku masyukkk..x kesah la jadi bini nombor baper pun..hahahhahaa

6 comments:

afizaziz said...

sukala yang ke10 tu
hahaha

saya bibah said...

kalo ko nak curik aku pi SPA-Q, aku lari n nyorok dulu..hahahaha

Cutie Pie Lulabi said...

saya bibah: ala ok per..bleh kite berangan ala-ala aku ni qistina ko datin sofiera..ok perrrr..hahahah

afizaziz said...

hahaha
spa q
ker
sepak u
haih
kalu leh curi nk curi hati org tu r
hehehe

haifaarah said...

makan hti org tu bca statment last hafeez...hahah

afizaziz said...

hati xsedap
makanla pedal
ok sket
hahaha

p/s:be grow up!!!