Tuesday, November 11, 2008

Mimpi itu..

I had this dream yesterday


but people used to laughed at me when I told them about it..


nyanyi jap..


I have a dream...

a song to sing..

lalalallalaa...


Disebabkan mimpi ni dlm bahasa melayu..jadi saya tulis dlm BM je la yer..


Citer die camni..UUM buat event cam merentas desa..so saya berlari dlm group bersama dua lagi kwn saya...sorang pompuan sorang lelaki..yg pompuan name die kak mas which is mmg closed to me and the other one is..hurmm should i mention his name?? hurmm let me just introduce him as Mr SA..; p, mule2 dulu rapat ngan die but then tak tau nape die x nak geng sama saya lagi dah..


Back to the story..so kami bertiga pun berlari-lari anak ikut jln yg telah ditetapkan smbil bersembang-sembang anak jugak..tapi kami berdua x de anak lagi kak mas je ada anak..hehehehe..so smpai kat satu lorong (that time kitaorang bertiga je kat lorong tu) ada sorang pakcik cina..bdn penuh tattoo..janggut pjg..die halang saya dari terus berlari..jadi saya berhenti..bila pakcik tu turunkan tangan die yg kurus kering dan dipenuhi bekas cucuk2 (drug addict kot) saya buka langkah seribu la nak lari tapi tetibe saya rasa bahu saya seperti dicucuk dgn jarum..pastu bila saya pegang saya tengok jarum suntikan and pakcik tu gelak and ckp :


"hahahahaha..padan muka ko tu jarum suntikan yg tercemar" (conpius aku terror pakcik ni gubakan tatabahasa yg betul ketika berckp..musti kesan ice ice baby)..hehehe


Jadi Mr SA tu pun telah menghentak pakcik tu manakala saya nanges kat tepi longkang..tapi pakcik tu lagi kuat..tetibe kak Mas ntah dari mana dapat pisau terus cucuk kaki apek tu and Mr SA lalu dtg pada saya tanye, below dialog dan monolog dan tengkolok antara kami:


Mr SA: apsal ni wak

Cutie Pie Lulabi: saya kene cucuk wak..pakcik tu kata jarum tercemar

Me SA: Haaa..f*ck ah pakcik tu..awk bak kunci kete..

CutiePieLulabi: nah..


Pastu die dan kak mas bwk saya ke hospital menaiki kete saya...tapi..masa smpai kat spital..alarm hp pun berbunyi dan saya kene la bangun sbb nak hanto adik saya ke sekolah dan menunaikan ape yg perlu di tunaikan..hehe..


Walaupun cume mimpi tapi saya leh rasa kesengalan kat bahu saya mcm tul2 kene cucuk..dan dan dan..saya nak ucapkan terima kasih kepada Mr SA dan kak Mas kerana sudi menjadi pelakon dlm mimpi saya..apek tu x yah arr..amacam romantik x babak Mr SA dan saya tu? hehehe..tapi jgn risau..dlm mimpi je..hehehehehe

10 comments:

♥miss zaza♥ said...

hey u
welcome to a blogger world =)


btw
salam singgah
nice blog =)

Ainul Nadiah Shamsir said...

sewel punya mimpi. bikin cuak jek. HAHAHA!!

fatin said...

kuihkuihkuih... apa2 la mimpi ko ni... tp heheh sape la Mr SA tu... aku pun nak tau jugak...

Ida said...

Salam perkenalan....

welcome to blog world...

Cutie Pie Lulabi said...

Miss Zaza: Thank you Zaza

ned: tu la nasib mimpi..

fatin: Mr SA ahahaha..ade la..

ida: thank u..nice to know u..

Cutie Pie Lulabi said...

Miss Zaza: Thank you Zaza

ned: tu la nasib mimpi..

fatin: Mr SA ahahaha..ade la..

ida: thank u..nice to know u..

haifaarah said...

i know tht guys. SA? klu mmpi awk tu real...awk kawin ngan dia... msti nama anak korang, syed al attas kan... nama uncle seekers tu...haha. good story...but to the end story tu cam perlu kembangkan lgi...cnth cam...layanan SA sepnjng awk di hospital...bru la masyuk org bca...cite dongeng awk...haha..

*to MH jgn mkn hti ok...SA x berslh...hahahaah*

♥miss zaza♥ said...

ahaha

siti norhidayah,
ur most welcome..

salam kenal =)

Ainul Nadiah Shamsir said...

siti, saya ada tag nak suruh awak buat. tengok blog saya k..

Muhammad Hermi said...

hurm??? Mr SA, sp 2 syg? ni wat sy curiga nih, ni yg nak jelez ni.. nak majuk la mcm ni..