Thursday, November 13, 2008

Minyak bukan saje di muka ku malah di handphone ku..


I've been used my current phone which is Sony Ericsson Z610i for about two years already. I loikee this phone soo much..because the features and the colour...Pink Colour!!!


Masa beli mula-mula dulu saya ada la beli plastic cover utk protect phone dari calar..but then bile lama tak bukak plastik cover tu..byk tul habuk melekat dekat handphone saya and it looks similar like my tahi telinga hahahahha...seriously..pastu lately ni handphone saya cam oily plak..oily macam muka tuan die..kadang2 smpai ssh nak pegang..the oily is everywhere even on the screen and keypad. sigh!


saya dah lap handphone saya and try to bersihkan all the tahi on my phone but mmg x bleh blah..jadi dlm pala otak ni ligat memikirkan..alangkah bagusnye kalau bleh beli hp baru..ahahaha..and kalau bleh beli hp baru saya nak Blackberry atau sony ericsson gak. but but but..I dont think I can have it this year la..sbb..hurmm..mmg x de budget pun utk handphone..nak mintak ibu ayah..eh boleh jugak..ahaks! tapi x dapatnyee..cayelah..x pe lah pakai je lah..kalau kahwin dlam masa terdekat ni bleh suh bakal husband belikan hp buat hantaran..ahahahaha..ataupun..masuk contest yg menang wang tunai ke..


Tapi kan, nak tanye la..korang tau tak ape2 produk utk cuci handphone? aritu masa gi Subang Parade ada satu kedai hp ni jual spray utk cuci handphone nye body..tapi tak plak gi tanye harga die so kalau korang leh suggestkan pun bagus gak..cadangan terbaik akn menerime jemputan mkn mlm di ABC restaurant (Always Best Choice). sedappp..x tipuu ni.. ehehe..Happy reading people..


P/S: ramai yg bertanya siapakah Mr. SA?ehehe

4 comments:

Ainul Nadiah Shamsir said...

Saya pun mahu itu BLACKBERRY. Mmg menjadi idaman sejak dia kuar.

dekan student...:) said...

huhhh...PINKBERRY ade x? GREENBERRY ke...hehe. hp jdikan hantaran kwin?? makcik senahhh...come n read daia bloggg...so demandingg. :)

fatin said...

Hidupppppp ABC!!!

Muhammad Hermi said...

sp la dekan student...:) ni ek, mcm knal jer.. xde hal la wak, brape la sgt hp 2 klu nak dibandingkan dgn nilai cinta awk, acewah.. muahahahahah.. luv u..