Wednesday, April 1, 2009

Tagged Game lagi

Heloo sume,



Untuk entry kali ni saya di tagged lagi kali ni dari Kak Malisa. Nak citer sket camne leh kenal kak Malisa. Kitaorang satu sekolah dulu, die senior saya, boleh dikategorikan bijak sbb rasanye sume cikgu suke kat die dulu..hehehehe..kami jadi rapat sebab dalam unit uniform yang sama iaitu kadet remaja sekolah..kalau x silap die la tukang buat carta organisasi KRS untuk diletakkan di board KRS yang terletak di tempat yang strategik iaitu jalan yang benar tiada yang benar selain yang sebenar-benarnye iaitu jalan ke kantin..ahahahhaa..(jln ke kantin mmg jalan yang di-redhai). Die ada blog jugak, blog nye sarat dengan luahan hati die yang puitis, bahasa mmg tinggi akak kite ni..saya mmg tabik spring...khas untuk sume terime la tagged game kali ni yang sumenye berkaitan 7..saya suke 6..eheheh



1. 7 fakta tentang saya


  • Saya dah berumur 23 tahun..tapi ramai org ingat saya 32 tahun..huh!

  • Saya x kan layan strangers atau power rangers atau yg sewaktu ngan nye..

  • Bile sampai office benda pertama saya buat bukak Facebook

  • Saya nak belajar main gitar, nak jadi cam YUNA..ahahaha..tapi x de org support pun

  • Saya x byk duit. tapi ada la sket.ahahahha

  • Masih mencari tarikh sesuai untuk mendirikan rumah dan tangga

  • kuku tangan saya dah panjang, tapi kepit kuku hilang.

2. 7 perkara menakutkan saya di dunia



  • Saya takut saya x leh feel atau tarik suara ketika menyanyi..

  • Accident

  • Peminat Psycho (ni x sure ada ke x..ahahha)

  • Terpaksa menjual sebelah buah pinggang atau kornea mata untuk perbelanjaan kahwin nanti..hehehe

  • Menyakitkan hati orang

  • hilang ingatan.

  • Di tinggalkan di tepi highway sorang2..

3. 7 lagu buat masa sekarang



  • Taylor Swift- Love Story

  • Yuna- Dan Sebenarnya
  • Tanpa- 6ixth sense

  • Thingking Of You- Katy Perry

  • Selamat Ulang Tahun Sayang- Imran Ajmain
  • Ayat-Ayat Cinta- Rossa

4. 7 perkara selalu sebut

  • Camtu plak?
  • nak buat camne
  • a'ah
  • ok ok
  • sengal
  • noted
  • lempang kang

5. 7 perkara amat bernilai

  • Kenangan Bersama org tersayang
  • Pengalaman Hidup
  • Ilmu
  • Status Kewangan
  • Agama
  • Kritikan Keluaran Bernas
  • Undangan Perkahwinan

6. 7 orang bertuah menjawab tag ini

  • Haifaarah
  • Hearty Husna
  • Ned Nadia Ruzaimi
  • sape-sape yang rasa nak buat
  • jejaka kacak
  • Diri sendiri yang sememangnye bertuah..ahaks
  • Pihak Penaja..

7 comments:

afizaziz said...

Kak Malisa juga adalah senior saya ketika bersekolah.Dia juga yang memperkenalkan KRS kepada saya.Dan saya berjaya menjadi pengerusi KRS 2 tahun berturut2.(hahaha)Sya juga mendapat pangkat Sarjan

Sekian...

seseorang said...

"boleh dikategorikan bijak sbb rasanye sume cikgu suke kat die dulu"..huahaha..lawak2..xsume cikgu ske ok..ada gak cikgu anti..sadis..

hafiz: saya jugak pernah jadi pengerusi tapi nape saya xdapat sarjan?? (sbb xg kursus kenaikan pangkat..huahaha)

*tringat zaman aku gila KRS..hidup mati hanya utk KRS*

Cutie Pie Lulabi said...

ye arrr..semangat berjuang x hengat..best arrr..jom buat ALUMNI KRS..hahahaha

haifaarah said...

hahaha..byk la awk tag aifa daia...benda2 dlm beg tu pun xbuat lgi...nnti btul2 free i buat k..hehe.

**ko dilee apa smpai nk kne jual buah pinggan n kornea mata sbb nak belnje kwin....hahaha..
semuanya kerana h%$#*...hahaha**

seseorang said...

boleh tak..kalo masa boleh diundur..bek i blaja bek2 untuk spm dari sibuk beKRS and becinta..huhu..

afizaziz said...

hahaha
kak malisa
betul tu
dilarang bercinta di sekolah
haih
kalau la dulu blajau betul2......

NuRuLhUsN@ said...

woww...sedang mencari tarikh yg sesuai?? da nak kawen ker??Bestestnyeee..=P