Wednesday, April 22, 2009

Dan Hasilnye..

Berikut adalah hasil tangkapan saya semasa ke Pavillion hari tu:

Mug Stila tapi ni my mom punyer :-)



Tempat letak pencil: yg pink saya punye satu lagi my mom punye..owh each hargenye cume rm5


Stila Umbrella (x mo gune..ehehe) yg penting Pink! i loikeee!!



owh dan beg STILA, juge PINK color..sesuai bwk gi ngaji..ahaha..mau ustaz geleng pala tgk gambar pompuan seksi kat beg tu..hishhh..bwk gi dating ah suh pakwe pegang..kahkahkah..
First time la dalam hidup beli barang sume PINK..sah2 aku giler PINK..Yang menariknya kalau kat counter STILA lain orang berebut-rebut nak beli benda ni masa saya gi kat Pavillion x de org pun plus SA (sales assistant) die sangat la friendly...jumaat ni plan nak gi counter STILA kat one utama..nak grab beg make up and make up sket..oppsss..gaji x masuk lagi plak..x pe2 banker terbaik dunia sedia berkhidmat..ahahahaha..

8 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah semua stila ..satu settt syiokkkknyerrrrrrrr ;-)

Cutie Pie Lulabi said...

kak diana: lum satu set lagi la..make up case die x beli lagik..dan2 make up die..tapi jumaat ni nak gi counter die balik..kalau akak nak pesan ape2 let me know k.

babyloveshopping said...

makeup box i heard all counter no more oh....even company warehouse alson no more stock,wish u lucky yah..
i didnt get the pink tote beg...

Cutie Pie Lulabi said...

owh its ok, But if u plan to sell yours, do let me know k..I really need it. ok..heheheh

Anonymous said...

Hi Cutie pie, I plan to let go mine, if you interested kindly email to me miekeeshop4u@hotmail.com but pls bare in mind it would be more than counter price ya. Thanks.

Cutie Pie Lulabi said...

hey i want it..i dun mind with price, but make sure x lari dari banyak dari harga lama

babyloveshopping said...

u didnt get ur stila box 2day?

Cutie Pie Lulabi said...

babyloveshopping: no lar..i went to STILA but the SA said no more already..huhuhu..hey if u know anyone who want to let go the box let me know ok..thanks. ;-)