Thursday, April 23, 2009

Tengok Wayang

Last week was a great weekend!! Saturday Shop till drop and Sunday I went out with someone..hehehehe. Ok. Last sunday out early in the morning sbb mmg plan nak tengok wayang. Destinasi Midvalley Megamall, movie: Confession Of A Shopaholic!!!



Based from a best-selling novel, but I haven't read the novel yet, will find time to read it later.hehehe.Owh this story is totally awesome, I love it...sgt2 best..yang menariknya byk benda yg colorful dlm citer ni dari baju sampai ke gadget!.

I really love the Pink Stilettos!!




Haifaa, ko kahwin sediakan baju pink utk pengapit k.ahaha

So sape2 yang x tengok movie ni lagi saya suggestkan pergi la..Memamng Fun! Then we watched He's Just Not That Into You. Citer ni banyak cakap but at the same time macam beri education to woman about relationship..my Fav character is..ohh i forgot nama watak die tapi Scarlett Johansson yang play that role..sungguh menggoda..ahaks!. Not bad jugak citer ni.. ;-)

Selepas meronggeng di panggung wayang kami ke Pesta Buku! mak aih..sgt la ramai..tapi x seramai last year la rasanyee..nothing much yang dibeli, cumee..kalau cakap jgn gelak yer..kehkeh..saya cume beli buku kahwin EKSKLUSIF MAWI-EKIN ari tu, harga asal rm16 tapi kat situ cume RM5..hahahahahha..tapi adik saya yang fashion designer tu yang nak..katenye nak buat baju pengantin cam EKIN untuk kakaknye ni..ahahahaha..tul ke?hehehe..

Ohh hujung minggu yang sungguh membahagiakan! yoyooh jew..hehehe

9 comments:

haifaarah said...

someone like who? pierre andre?? hans? or anuar zain celup??hahahahaha...whatever la kan..aslkan bahagia sntiasa. hehe.

p/s: klu rupa gaun gitu ko nk jdi pengapit i, huhh...ko join maira je la..jdi peri2..pegang gaun i...hahaha.

Cutie Pie Lulabi said...

hahaha..jap buang bulu kaki dulu..kah kah kah

afizaziz said...

siapakah sumone itu???
hihihi

Cutie Pie Lulabi said...

ade la..hahaha..

afizaziz said...

nak tau siapakah beliau...hehehe....jgnla berahsia.....hheheheehhee...

haifaarah said...

nama dia stating from H jgk...adakah hampeh? hangus? hangit? bukan2...hahahaha. lu p-k la sndri..

afizaziz said...

hahaha
naseb2
aku xterlibat yer aifa
sbb nama aku x start dgn H tp M
hahahaha

haifaarah said...

aku sgt yakin ko x terlibat...hahaha..ko just terjerumus jee..hahaha

saya bibah said...

"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"