Wednesday, April 15, 2009

Online Shopping..bestttt.

Hello Readers,

This morning. hujan sgt la lebat..disebabkan hujan yang lebat tu juge saya lambat smpai office (mmg selalu pun lmbat :p ). Habis semua lebuhraya saya dah guna nak elak jammed ke office, tapi sume pun sama je.

Bile smpai aje kat office, saya terus tapau breakfast then cam ribut berlari naik atas (lmbat x pe janji boss x masuk lagi...hehe). Sesampainye saya depan office ada sorang mamat pakai baju oren bertulis "Pos Laju" tengah tunggu depan office, bile die nmpak je saya nak bukak office die tanye

abangPL: Office bukak 9.30 ye dik. awal smpai?

Disebabkan mood saya sesejuk pagi tadi..jadi saya rilek je jawab

CPL: a'ah, office ni leh bukak kul baper pun abg. :-)

Oh ye! abg PL tu dtg nak bagi parcel kat saya..ohh seronoknye..online purchase saya dah smpai!!!



Saya suke sopping online..I loikeee..selain x sedar duit kite dah byk hangus, The Best Part is bile barang tu smpai kat office..Perghh rasa cam dapat hadiah..hehehhe..

Ni first time saya beli barang online. X mahal pun. Yang penting PINK! Muahahahhaa. Sebelum ni ada gak order cupcake online tapi die x anta kat umah kene amik kat tempat die so rasa cam x dapat present la..hehehehe..

Saya pasti ada orang tu akan menggelengkan kepala bile dengar saya telah menghanguskan duit saya lagi bulan ni. ok ok ok...x beli ape dah..ahahhaha..ok untuk this time ni lah barang yang saya beli.

P/s: Thank You Kak Leeds.

4 comments:

saya bibah said...

bole dpt murah ke purchase o9 ni??

Cutie Pie Lulabi said...

tgk barang la..cam shirt Polo lengan panjang ni x lebih rm50 sekali penghantaran. ;-). happy shopping.

weyh kak bile balik..nak shopping tudung ni..

haifaarah said...

nie koje ko...cehh..ckp beli on9 pinggng mangkuk...mangkuk ayun yg ko beli...lain kali beli 2...

IT'S Me N.a.N.a said...

online shoppin mmg besh!layan...