Monday, April 13, 2009

Sepetang Di J.CO..

Hello People,

Ni citer last week. J.CO Donut telah meng-invite saya ke outlet nye di Sunway Piramid untuk menikmati kenakkan donut nye, since saya berkawan baik dengan anak tauke J.CO Donut ni ;-). Jadi saya pun ke sana bersama adik saya and my small cousin Aina.

x nak cakap byk..u allss lelehkan la air liur melihat gambar di bawah k








Sedap kan..ahahaha..

Tapi citer di atas AUTA jew..

bile lak aku ber-kwn ngan nak tauke J.CO..ngan anak tauke seri muka & kuih talam ada laa..siap offer nak ambik gue jadi DUTA hehehehee..

Saya makan berbayar okeyh..ni sume sesi terapi..

Ye terapi yang sangat mujarab untuk mengubati hati..hehehee

4 comments:

haku ko said...

ish..ingatkan betul2 kawan ngan anak tokey JCo.. :)

Cutie Pie Lulabi said...

hehehe..eyh kalau saya kwn ngan anak toke J.CO haruslah saya bwk sume mkn J.CO sekali..hehehe

sHwEeT ByAtcH said...

Tidak.. tidak!!

temptation utk mkn gumuk ni

Cutie Pie Lulabi said...

SheEet ByAtch: ahaks..ya saya mmg dah gumuk pun sebab benda2 ni..hey new donut brand kat time square nak bukak..nanti leh try..ohh another kilos to gain..ahahahahha