Thursday, April 9, 2009

Tagged Game: 5 lagi..aha..5 lagi..

Di Tag lagi oleh bibabibah. Owh kasi intro sejarah jugak..ahaks.

Mengenali bibabah semenjak di bangku meja sekolah menengah. Seorang yang sangat bijak, walhal sering ketiduran di dalam class. Kami satu class agama. Peristiwa paling lucu ketika dalam class agama ialah:

ustazah: Jgn sesekali tengok video lucah!, nanti otak jadi keras..hati beku..lidah kelu!
K.A.M.I: heehehe..faham ustazah!
ustazah : Skang JUJUR ngan saya sape pernah tgk video lucah? JUJUR ni
K.A.M.I : *Disebabkan ustazah kate kene jujur (takut balik sekolah kene panah petir) hampir keseluruhan pelajar lelaki dan pompuan angkat tangan yang tak angkat tu yang nerd-nerd laaa..yang dengan bangga angkat tangan seingat saya..opss..adalah..hahahhaha
ustazah: Nazirah awk tgk ke?
bibabah: *senyum* dan kene cobet..
ustazah: hidayah awk tgk jugak?
saya : ala ustazah saya tgk yang part citer omputeh cium-cium tu, di kira lucah ke?
ustazah : lucah jugak *cobet sekali* lain kali tok sah tgk citer camtu
saya : will do ustazah..subahanallah. (konon insaf)

Jdi khas utk cik Bibabibah ni tag nye:

5 things in my bag
+Purse +camera +carkey +Lipbalm +Handphone.

5 things in my wallet
+ic n lesen memandu +Gambar me &Pierre Andre +Resit-resit Lama +Duit yang x seberapa byk +Atm card

5 favourite things in my bedroom
+My bantal Lembik +Laptop +Perfume +lampu kuning +almari baju

5 things i wish 2 do
+cepat habis belajar +mahu cari kerja lain ngan better salary +Bukak kedai dobi +shoppin membabi buta +berkahwin

5 things i'm doing now
+working +thingking +smsing +bloging +fesbuking

5 people i would like 2 tag
+sape-sape je lah..x larat dah.

Time kaseh bibabiah.!

5 comments:

saya bibah said...

hallamak..tebukak pekung di dadeee..malu gueeee niii..hahahahah.tp siyes kelas ugama kite mmg bez.sbb kite sume kaki becakap je dlm kelas..bile ade waktu free, cthnye bile aku kene halau ngn mary dr kelas bi aku, ke kelas korg la aku belari2 anak nak mengadu asib...well, walopon aku nakal, tp rekod disiplin aku besihhhhh.hahahaha

Cutie Pie Lulabi said...

nazi yang plg x bleh blah. bile ustazah x masuk class agama sbb ada mesyuarat ke hape..class bising nak mampus, smpai cikgu class sebelah kene dtg sound kite sume..hahahahaha..

afizaziz said...

"shopping membabi buta"
haih,teringat masa bekerja dulu,pantang ada duit,apa lagi,marila,quiksilver,kedai beg deuter,semuala terjah...

haifaarah said...

huhh..fez,daia xmain r kedai2 cmtu. Dia g butik MNG,Crocs,Roxy,Vincci,Charles n keith..hehehe,so sediakan pyung sebelum hujan k...hahahhaa.

afizaziz said...

sayep adalah murid kesayangan ustazah...

paham2 je la kan...

hehehe...