Wednesday, May 6, 2009

2009 Cute's 3logger Award

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

award diberi oleh bibabibah yang sedang menganggur di rumah. Tq.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

a) Peminat tegar PINK

b) sedang gilee mengejar warehouse SALE!

c) Sedang melakukan TRANSFORMASI diri (ape igt AF je leh transform..ahaks)

d) gemar membaca sebarang bahan bacaan pastu citer kat org lain yang selalu menjadi mangsa ialah Hafeez..ahahaha..sian sian kene dgr citer gue smpai bernanahhh tinge..ahaks.

e) Baru je lepas serang counter make-up STILA..ahaks )sampai sales Assistant tu dah buhsan ngan haku.

f) Sedang ditipa satu demi satu dugaan (bersabarlah wahai hati.. )

g) kalau gelak x hengat dunia (x caye tanye haifaa)

h) Sangat percaya yang dirinya adalah mutant..ahahaha, tapi x pasti sgt kuasa ape..ahahaha

i) gemar ke rumah haifaa kerana kesedapan air sirap sodanyeee..ahhhhh

j) sedang pening membuat assignment.

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog

a) Haifaa -Album Tamil Terbaekk

b) Kak Diana @Mama Adam - Lagu kanak-kanak terbaik

c) Ned Nadia yang baru abes edah..hehehe

d) Hearty Husna

e) Kak Malisa Shaziea

f) Diri sendiri larh- Vokal wanita Terbaik (ahaks)

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:
"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"

4 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

TQ dear bg award itu ..tp kta tak sihat sgt this week .. Thanks sekalie lagie .. ps siti x register ker fitness session with intrends .. bln nie py issue ada .. joinlah ..

Cutie Pie Lulabi said...

ok..x pe ambik later2 pun x pe..
a'ah tau ade..akak gi ke? org nak gi tuntut clinique tu..hehehehe

NuRuLhUsN@ said...

Thanks! Nanti husna amik k...
Neway,husna dlm kategori pe ni daia?
xletak pon kategori husna...huhu

Ainul Nadiah Shamsir said...

husna dlm kategori "budak demam".. ahaks!