Friday, May 15, 2009

Aku Harusss!

Aku dah lama x beli benda untuk reward diri sendiri...ye arr camne nak reward diri sendiri sebab barang aku nak tu sume mahal-mahal..mengong muh..ahahaha. Tapi takpe kali ni aku betul-betul nak rewardkan diri sendiri.


Korang layan larh ape aku nak, tapi tak banyak benda pun aku nak, yang penting dua ni:



Crocs Havana yang sangat memukau. Dah usha kat kedai CROCS retail price rm209.lebey kurang harga tu larh







Haaa tahun ni memang perlu larh aku menukar HP pink aku tuh. Kali nih HP baru pun haruss pink juge.HP nih mmg la aku nak tapi harge melampau, kalau ada duit lebih baru beli la kalau tak stick pada plan asal aku ngan Bibah beli LG Ice Cream.


Ok 2 ni cukup tuk skarang, kalau ada ape2 yang aku nak tambah aku update later. Korang sume doa-doa kan lah aku murah rezeki. hehehe.



P/S : Entry "suke-suke" je, otak sudah tepu. Korang layaaannn kan aje

5 comments:

saya bibah said...

weihh..aku nak pi KL nii.agkat phone 1.jummm..

saya bibah said...

wehh..xmampu la nak angkat blackberry niiiii...

Cutie Pie Lulabi said...

weyhh aku pun x mampu siottt..

Cutie Pie Lulabi said...
This comment has been removed by the author.
afizaziz said...

blackberry amat mengghairahkan
haih
jatuh cinta r...
sapa nk beli E71 sayerp???
hihihi