Wednesday, May 27, 2009

New Brush!

So my mom give this to me last nite..



WuWeeee..bestnyeee..nak gi class make up la pasni..make up set dah cam complete, tinggal nak beli make up box..hurmmm yang penting kene color PINK...:-) kat mana ye nak beli?

6 comments:

afizaziz said...

patut r pelukis jalanan wat report kehilangan berus lukisan beliau...
rupanya cik sutie kita ni amek wat berus pipi dia
heheheh

saya bibah said...

yelah.mekap pun nak sume pink.awk join la org sarkas wat show.haha.

sweet cheery pie said...

owh, hye there :) saya ida, saja jek hari tu baca blog awk, nampak cam menarik so saya pun follow la.. hihihih! takpe ke? bout makeup box warna pink, saya beli kat MPH mid valley. awk leh view kat page saya :) well, tu jek nak bitau.. hihih! nanti drop la kat page saya ye :p

haifaarah said...

sakan btul bermake-up dak nie..

Cutie Pie Lulabi said...

Hafeez: eleh hafeez dengkiiiii

nazi: hahaha..pink kan sweet..ala circus tu over sangat..

SweetCherryPie: Thanks awk! kite pun dah follow blog awk la..owh ok..nanti kie cari box tuh kat MPH. Thanks Again.

Haifaarah: make over kan memberi keyakinan diri ;-)

saya bibah said...

daia nk mekover yeh??ceeehhh...jum la kite cr mekap kaler pink plak.i bleh temannnkann..hihihi.