Thursday, May 7, 2009

Cik Suria Injured

Hello readers,

I'm so sorry sbb dah lama x update any story. The fact is there is sooo many bad things happen in my life lately smpai sket lagi kene mandi 7 jenis bunge ahaks, but still terselit juge good things :-). Alhamdulillah.

This time around nak citer about my car.Ala bukan Cik mini cooper atau Cik Evo diaorang ok2 aje, tapi Cik Suria...hehehehehe. Last two weeks saya hantar ke Car Wash nearby my house bile balik rumah baru perasan yang plat kereta saya patah..sket je tapi dah bisa buat saya kecoh satu puchong laaa..nak gi marah bangla cuci kereta tu malas la plak, sbb x tau camne sebenarnya leh jadi camtu, tak baik lak tuduh menuduh..( baek plak, kalau x aku serang bangla tu cam abby serang norman hakim..wakakakak).

Tak caye tengok gambar ni:



So on Tuesday, since saya on half day balik office tu saya ronda-ronda (bukan roda-roda KL yang memey berlakon tu yeee..ahahaha..ape kene mengena? hahaha) cari kedai buat plat kete. Call Hafeez tanye kedai mana nak gi..hampeh die pun x tau...hahahaha. Then saya decide gi BROTHER'S je la..lagi pun die SALEEEEEEEE!!! ohh saya sgt suke saleee lately ni.


Gambar ni gue snap dari seberang jln..ahaha

Cik Suria tgh tunggu gigi palsu die (ahaks)

Finally, after 20 minutes Cik Suria dapat plat baruuu! best cam dapat kete baru..hehehe. Ok terbang RM20 untuk plat kereta ni. tapi x de discount plak untuk buat plat cettt..takpe la janji kereta tak rongak dah..cutee dah cam tuan die. :-) (yee angkat bakul).

Fuhhh..legaaa. :-)

3 comments:

saya bibah said...

jumla sopinn.aku da balik pucunn ni

Dila@Dalila said...

hai...thanks for the comment..ade kaler itam la yang..coklat pun ade.tp yg tu kt alamanda la..outlet lain x pasti plak.kat OU xde

haifaarah said...

siannye suria dia...lain kali jgn anta wash car kt situ dah..cit..tkleh caya itu bangla...(aku lak tetibe emo..hehe)