Monday, May 11, 2009

Aku Material Girl? ko mmg nak kene!

I heard someone talk BAD about me..
ayat lebey kurang camni "Pompuan tu MATA DUITAN"
So aku suggest manusia yang cakap camtu JELMAKAN DIRI KO!!! KO TAU CAMNE NAK CONTACT AKU KAN
menghadap depan aku NGAKU ko ckp or else ko tau ape akibatnya.
Aku x sangka betul ko camni orangnyee..
Sebelum aku porak peranda hidup ko baik ko NGAKU!
Aku x kacau hidup ko. Jadi jgn kacau hidup aku!

8 comments:

afizaziz said...

betul punya marah ni?

melsabil said...

nor, wat bodo je..xyah cari dia..
cari duit banyak2 lagi bagus..buang masa je cari pasal ngan dia..

so wat kalo mata duitan..dia bagi nor duit ke?? dia jeles la tu..haha..

dah2..jgn buang masa ngan org camtu..

saya bibah said...

i x SALAHH!!dun blame meeeee!!

haifaarah said...

dah cam singa dah aku tgk ppuan nie...mmg warkah berdarah..siap bermerah2 lgi word tu...hahaha

Cutie Pie Lulabi said...

melsabil: ok kak mel. thank you.

saya bibag: bukan kau yang berdosa (mcm tajuk novel siot..ahahhaha)

Ainul Nadiah Shamsir said...

hey.. rilex.. small matter.. memang kite ni mata duitan. sbb ape? u nak ke tanggung lelaki seumur hidup? So, kite ni mata duitan ada sebab. Sebabnya xnak tanggung lelaki. lelaki patut tanggung kite right? buat bodoh saja. if perempuan yg ckp u mata duitan, dia bodoh sebab dia x sedar diri. maybe dia sanggup tanggung lelaki seumur hidup dia.

p/s: correct me if i'm wrong.

Cutie Pie Lulabi said...

Ned: kite citer masa kite hang out nanti ok.

Farah and Fazli said...

takuttttttt... hish... awat tu???