Thursday, May 14, 2009

Intepretasi terhadap Gambar dan Teman.

1)Kenapa anda suka gambar ini?
Sebab saya beraksi bagaikan Juara American Next Top Model (ke yg first to be eliminate? ahahaha)

2)Bila kali terakhir makan pizza?
2 minggu lepas..di rumah Atam's.

3)Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
Termenung Mengenang naseb.

4)Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan apa?
Sayang & Kakak

5) Tag lagi 6 orang soalan seterusnya ada kaitan dengan orang yang anda tag!
Haifaarah
Kak Diana @Mama Adam
Ned Nadia
Kak Malisa Shaziea
Hearty Husna
Farah Aliya

6)Siapa No.1 pada anda?
Kawan baik, Along, Sepupu Pembaptisan..yang paling baik saya pernah ada di muka bumi ini ;)

7)Org No.3 ada hubungan dengan sesiapa?
Owh..die masih dalam edah selepas menceraikan bf nye ngan talak "bain sughro"

8)Kata sesuatu berkenaan orang N0.5?
"Cepat la update blog and and nak cupcake satu kotak for freeeee..bleh?" ahahahhaa

9)Bagaimana dengan orang No.4?
Lama x jumpe kak Malisa. calling2 larh!

10)N0.2?
Kak Diana nak dapat baby x lama lagie! yeay yeay..harap2 baby gurl. akak ni sweet sgt orgnye..kenal x lama tapi rasa cam kenal lama jew. :)

11)No.6?
Bakal balik ke Malaysia!! bleh ajar anino you ni speaking German yer..

8 comments:

haifaarah said...

Juara American Next Top Model??? MENANAH MATA HAFEEZ TGK KO JDI MODEL...HAAAHAHHAA..

Cutie Pie Lulabi said...

hafeez yg tukang amek gambar..ok jeh..ok next session kite tangkap gambar ramai2,

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

dah pernah buat tag nie dulu .. camner tueh ..he..he..

Cutie Pie Lulabi said...

kak diana: owh ye la otai blooger..hehehe..x pe larh x yah la buat.hehehe.. :-)

melsabil said...

instruction dia pe?
huhu..

Ainul Nadiah Shamsir said...

apsal aku bole baca entry ni? nyesal baca! menyesal!

Cutie Pie Lulabi said...

melsabil: kak paste satu gambar yg plg kak sukee..pastu jwb soklan je di bawah tue..: )

Ned: Apsal lak awk nyesal..terbaekk ayat gue..hehehe

Farah and Fazli said...

hihih awat pulak terlibat dlm blog nih... tape tape... boleh ajer.. speaking jerman, macam p ramlee... heheh