Thursday, May 14, 2009

Kerjaya Paling Sesuai Buat Saya

Since Hidup Perlu Diteruskan..

Citer di Blog ini juga perlu diteruskan walaupun saya kadang-kadang mati kutu memikirkan ape yang harus ditulis.

Berbalik kepada tajuk entry kali ni, saya sekarang dalam proses memilih bidang kerjaya yang paling cocok buat saya..hehehe..Since saya seorang yang seringkali terjerumus ke kancah stress saya rasa kerjaya yang sesuai untuk saya ialah kerja yang x macam kerja (kerja saya skang pun x cam keje gak..hehehe) which by means saya enjoy ngan keje tu and setiap kali bangun pagi semangat dalam diri tu berkobar cam nak gi berperang la.

Saya bercadang untuk mencari kerja yang sentiasa akan membuatkan saya tenang, ssh la nak dijangkiti stress..dan setelah diselidik dan kajian terperinci dijalankan haaa ada satu kerjaya je yang sesuai untuk saya. Which is:

aha..Yoga Instructor..takde tension2..ahahaha. Tapi Yoga dah diharamkan wooo..Aiseh.. ;)

5 comments:

Mrs LVoe said...

yeker dh haram? nape??? ktinggalan la

haifaarah said...

ntah apa2 ntah g haram benda tu kan..itu kan senaman. tpi tu laa..gaya liuk lintuk bdan tu...cam bercnggah ngan islam la katanya...tpi klu dah di haramkan..baik buat keje lain...byk lagi cra nak hilangkan stress...contoh g shopping..tpi terlebih nafsu shopping,dah ikut setan lak..lgi haram..hahaha

afizaziz said...

hahaha
jadi jurulatih YOGA??
ada bran ker lipat kaki kat leheR??
atau kalau da terer sgt leh terbang ker??
hikhik

saya bibah said...

kalo xsilap yoga diharamkan sbb bacaan mentera die mencanggah kannn??

kalo camtu xyah la bace menteraa die.ganti mentera ngn lagu.haaa..kan cm bez.e lg.ko jadik la pionerrrr.mane tau leh tekenal pasni.kakkakaka

Cutie Pie Lulabi said...

baek baek atas permintaan esk saya distribute borang meh ramai2 join..

tapi bibah all this time pun kebanyakan class yoga kat malaysia ni mana ada mentera sume tuh sume senaman semata-mata.